Paket
Slika proizvoda

Paket: Skrivbord FLEXUS

1600x800 mm, 3-lådig hurts, vit laminat

Art. br.: 151583
  • Osnovni komplet
  • Izdržljiva površina od laminata
  • Kompaktno spremanje
Komplet s odgovarajućim stolom i mobilnim ladičarem. Stol ima L postolje, praktičnu ploču s prednje strane stola i dva otvora za kablove. Mobilan ladičar je kompaktan. Ima kotače za lakše premještanje i ladice s centralnim zaključavanjem.
Boja površine ploče: Bijela
950,00 KM
bez PDV

Informacije o proizvodu

Povoljan komplet za urede iz asortimana namještaja Flexus. Glavna karakteristika tog asortimana je klasičan dizajn i ploča od izdržljivog laminata. Odličan je izbor ukoliko ste u potrazi za uredskim namještajem klasičnog dizajna koji odgovara zahtjevima modernog ureda s obzirom na izdržljivost i fleksibilnost.

Stol ima dugovječan dizajn s ravnom pločom stola i metalnim L postoljem. Postolje je obojano u sivu boju. Dva otvora za kablove pomoći će vam da oslobodite stol od kablova. Ploča s prednje strane stola pruža privatnost i skriva kablove. Možete dodati kanalicu za kablove koja drži kablove još bolje.

Jedinica s ladicama je kompaktna i možete je postaviti ispod stola. Na taj način se štedi prostor i pruža pristupačno spremanje. Zbog jedinice s ladicama koja ima kotače i laminat na svim stranama možete je postaviti bilo gdje u prostoru. Četiri kotača omogućavaju maksimalnu pokretljivost. Dva kotača imaju kočnice kako bi se spriječilo kretanje jedinice s ladicama. Jedinica s ladicama ima sive ručke od aluminija. Praktično centralno zaključavanje svih ladica od jednom štiti sadržaj od neovlaštenog pristupa.

Popust

Karakteristike ovoga paketa